Tarieven

Verlies & rouwbegeleiding

Een kennismakingsgesprek van een half uur tot maximaal een uur is gratis en geheel vrijblijvend. De tarieven zijn vrijgesteld van btw.

Eerste consult/intake

€ 40,00 per uur

Vervolgconsult

€ 60,00 per uur

Consult aan huis

€ 75,00 per uur

Afscheid nemen

Ceremonieschrijven- en spreken

€ 350,00

Ritueel begeleiden bij afscheid waaronder ceremonieschrijven en -spreken

€ 450,00

Coaching bij schrijven en spreken

€ 200,00

Uitvaartbegeleiding

€ 450,00

Bij het ceremonieschrijven en -spreken kan het gaan om een in memoriam, levensverhaal of toespraak bij bijzondere momenten als een uitvaart, herinneringsbijeenkomst, asbestemming, pensionering, geboortedag e.d. Indien gewenst en na overleg met de opdrachtgever en/of uitvaartleider kan daar ook een welkom en dankwoord aan toegevoegd worden. Bij ritueel begeleiding gaat het om meer inhoud geven aan de bijzondere gelegenheid. Hier zit minimaal het ceremonieschrijven en -spreken bij. Desgewenst ook gebruik van rituelen, symbolen, gedichten, hulp bij muziek, regelen livemuziek, (hulp bij) maken van een fotopresentatie. In overleg met de opdrachtgever en/of ceremonieleider/uitvaartleider neem ik de organisatie van de inhoud van de gelegenheid geheel of gedeeltelijk over. Bij coaching gaat het om het motiveren, stimuleren en helpen van de opdrachtgever om zelf een ceremonie vorm te geven, te organiseren en toespraken te schrijven en/of uit te spreken. Wilt u zelf graag spreken, maar wilt u mij laten schrijven? Geen probleem. Het gaat om u, uw wensen en om het bijzondere moment een goede herinnering te laten worden.

*Alle tarieven zijn btw vrijgesteld. Tarieven zijn inclusief reiskosten binnen Steenwijk, daarbuiten 0,25 ct. per kilometer.