Verhalen vertellen

Spreker tijdens uitvaarten, herinneringsbijeenkomsten en andere ceremonies

Verhalen leven voor altijd voort. Juist op de momenten waarop we van iets of iemand afscheid nemen, halen we herinneringen op. Als spreker help ik u niet alleen om de juiste woorden op papier te zetten, maar ook om deze voor te dragen. Of u dat nu zelf wilt doen of liever aan mij overlaat.

Spreken tijdens uitvaartdiensten, herinneringsbijeenkomsten en tijdens de asbestemming

Spreken in het openbaar kan een behoorlijke drempel zijn voor nabestaanden. Zeker omdat het verlies gepaard gaat met hevige emoties. Ik help u om zelf te vertellen over het unieke leven van degene die u dierbaar was of draag het verhaal namens u voor aan de aanwezigen. Het delen van een persoonlijk verhaal kan helpen bij het verwerken van uw verlies. Niet alleen tijdens de uitvaart kunt u een speech geven, dat kan ook bij herinneringsbijeenkomsten en bijvoorbeeld op de dag van de asbestemming. Woorden van afscheid die mooie herinneringen oproepen en waarover wordt nagepraat. Hebt u behoefte aan ondersteuning bij het schrijven en vertellen van een verhaal over een overledene? Als spreker geef ik woorden aan uw herinneringen en emoties.

Voorlichting en uitleg – vertellen in de klas of verpleeghuizen

Hoe leg je kinderen uit wat de dood inhoudt? Als een ouder of ander naast familielid van een kind overlijdt, zijn de andere kinderen in de klas vaak nieuwsgierig naar wat er precies is gebeurd. Ik help uw kind door het verhaal aan de kinderen te vertellen en beantwoord de vragen die zij hebben over de dood. In verpleeghuizen geef ik de bewoners graag meer uitleg over wat er is gebeurd met hun medebewoner. Misschien hebt u een andere afscheidsgelegenheid waarvoor u een spreker zoekt? Neem dan gerust contact met mij op.

Neem contact op